Gameplay trailer για το MMORPG Chrono Odyssey

Από την εταιρεία ανάπτυξης NPIXEL με έδρα τη Νότια Κορέα.

Η NPIXEL -εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών από τη Νότια Κορέα- κυκλοφόρησε το trailer του Chrono Odyssey, ένα νέο MMORPG που αναπτύσσεται σε Unreal Engine 5 και αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam.

Το trailer παρουσιάζει τον “ζωντανό και διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο” του παιχνιδιού, ο οποίος εισάγει νέες καιρικές συνθήκες και περιβάλλοντα σε κάθε εποχή, καθώς επίσης παίρνουμε μία πρώτη γεύση των gameplay μηχανισμών που θα μας επιτρέπουν να μεταχειριζόμαστε τον χρόνο, μεταβάλλοντας έτσι τη μάχη και το περιβάλλον. Τη μουσική επένδυση υπογράφει ο συνθέτης Cris Velasco, στις προηγούμενες δουλειές του οποίου περιλαμβάνονται τα Bloodborne, Fortnite, God of War και Resident Evil.

Ο απώτερος στόχος μας με το Chrono Odyssey είναι να πυροδοτήσουμε το πάθος των παικτών και να τους δώσουμε με μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία, μια εμπειρία που θα κρατήσει μια ζωή“, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Chrono Odyssey, Tei Yoon.

Ο τεχνικός διευθυντής του παιχνιδιού, Ken Kang, δήλωσε: “Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα MMORPG χρησιμεύουν ως πύλες για αξέχαστες εμπειρίες και αγαπημένες αναμνήσεις, που δημιουργούνται μέσα από κοινές περιπέτειες και προκλήσεις“.

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος
Άρθρα: 432

Υποβολή απάντησης