To Life Is Strange ενάντια στο bullying

Συνεργασία Square Enix με την οργάνωση PACER.


Συνεργασία Square Enix με την οργάνωση PACER.


Σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της Square Enix, η εταιρεία -που βρίσκεται πίσω από την κυκλοφορία του τίτλου της Dontnod Entertainment, Life Is Strange – προέβει σε μια πολύ ξεχωριστή συνεργασία με την anti-bullying οργάνωση, PACER. Η συνεργασία αυτή έχει ως σκοπό την στήριξη και τίμηση όλων των ανθρώπων που καθημερινά αντιτίθενται με γενναιότητα σε φαινόμενα εκφοβισμού, το οποίο είναι και ένα από τα βασικά θέματα του πολυβραβευμένου τίτλου.

Η PACER, η Square Enix και η δημιουργική ομάδα πίσω από το Life Is Strange ενθαρρύνουν και καλούν τις διαδικτυακές τους κοινότητες να κοινοποιήσουν τις σχετικές με το bullying προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες ,χρησιμοποιώντας το #EverydayHeroes. Με κάθε χρήση του συγκεκριμένου hashtag στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2016, θα πραγματοποιείται και μια δωρεά χρημάτων από την Square Enix στην NBPC της PACER (National Bullying Prevention Center). Επίσης, οι ιστορίες αυτές θα αναρτηθούν στο everydayheroes.lifeisstrange.com.

Για την προώθηση του εγχειρήματος, δημιουργήθηκε ενα ειδικό trailer με αφήγηση από την Ashly Burch, την ηθοποιό πίσω από την αξιοθαύμαστη ερμηνεία του ρόλου της Chloe, το οποίο και θα βρείτε παρακάτω.

Δάφνη Φακιολά
Δάφνη Φακιολά
Άρθρα: 64

Υποβολή απάντησης