“Δικαιολογημένη” η έλλειψη gameplay videos για το PES 2017

"Πηγαίνοντας με το πάσο μας" δηλώνει η ΚΟΝΑΜΙ.


“Πηγαίνοντας με το πάσο μας” δηλώνει η ΚΟΝΑΜΙ.


Πέρα από την επίσημη ανακοίνωσή του πριν από λίγες εβδομάδες, ελάχιστα στοιχεία έχουν γίνει διαθέσιμα για το Pro Evolution 2017, το δημοφιλές ποδοσφαιρικό simulation της ΚΟΝΑΜΙ, με την απουσία gameplay video να είναι παραπάνω από εμφανής.

Σε συνέντευξή του όμως, ο Adam Bhatti, υπεύθυνος του τμήματος Pro Evolution Soccer, δήλωσε πως η τακτική αυτή της ΚΟΝΑΜΙ είναι απόλυτα δικαιολογημένη. “Ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε ακόμα δείξει ένα πλήρες gameplay trailer, είναι ότι πηγαίνουμε με το πάσο μας όσον αφορά στη χρήση της μηχανής γραφικών Fox” δήλωσε συγκεκριμένα. “Και αυτό είναι κάτι ωραίο. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ξεχνούν ότι ακόμα μαθαίνουμε τη Fox και ότι η Fox ακόμα εξελίσσεται…Έτσι, ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα στο τέλος.”

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στις βελτιώσεις στον τομέα των γραφικών. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως θα υπάρχει βελτίωση στα μοντέλα των αθλητών, στα γήπεδα, στην απεικόνιση του πλήθους και στους φωτισμούς, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να φαίνονται ακόμα πιο αληθοφανείς στο γήπεδο. Γι’ αυτό το λόγο υποστηρίζει πως η αναμονή είναι καλή και πως στην έκθεση Gamescom ευελπιστούν να δείξουν το παιχνίδι στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή.

Θυμίζουμε πως το Pro Evolution 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του φθινοπώρου σε όλες τις κονσόλες της Microsoft και της Sony καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Κώστας Παπαμήτρου
Κώστας Παπαμήτρου

Είναι θερμός οπαδός της Nintendo από παιδί, αν και στην πορεία απόλαυσε πολλές gaming στιγμές από (σχεδόν) όλες τις κονσόλες. Action adventures τρίτου προσώπου (όπως τα Tomb Raider, Prince of Persia και Assassin’s Creed) αλλά και ποιοτικά RTS μπορούν να τον κρατούν απασχολημένο για ώρες, αν δεν βλέπει ταινίες ή σειρές.

Άρθρα: 1106

Υποβολή απάντησης