Oι πωλήσεις του NieR: Automata

Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο o τίτλος της Platinum.

Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο o τίτλος της Platinum.

Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, το NieR: Automata ξεπέρασε τον αριθμό του ενός εκατομμυρίου αντιτύπων σε πωλήσεις. Το νούμερο αυτό αφορά τις πωλήσεις συγκεντρωτικά, δηλαδή όσες σημειώθηκαν μέσα από τα online καταστήματα ψηφιακής διανομής αλλά και τον αριθμό των αντιτύπων που έφτασαν στα παραδοσιακά καταστήματα. Ο action-RPG τίτλος της Platinum Games, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 17 Μαρτίου για PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φαίνεται ότι -παρά την ιδιαίτερη θεματολογία και αισθητική του- κατάφερε να αγαπηθεί από πολλούς και να ξεπεράσει αυτό τον σημαντικό αριθμό πωλήσεων σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς NieR, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010, είχε καταφέρει -σύμφωνα με τα νούμερα του VGChartz, που δεν είναι επίσημα- να φτάσει σε πωλήσεις τα 910.000 αντίτυπα (620.000 στο PS3 και 290.000 στο Xbox 360).

Χρήστος Χιωτέλλης
Χρήστος Χιωτέλλης

Λάτρης της ταχύτητας, του ορθόδοξου multiplayer, των τίτλων της Rockstar και των υπόλοιπων καλών παιχνιδιών. Αρκετές φορές του αρέσει να αφήνει το controller και να διαβάζει για την «βιομηχανία». Όταν βγαίνει offline, ίσως τον βρεις να προγραμματίζει, να βλέπει ταινίες, σειρές και αγώνες ταχύτητας ή ποδοσφαίρου.

Άρθρα: 712

Υποβολή απάντησης