
UK Retail Charts για την εβδομάδα της 19ης Σεπτεμβρίου 2020
Το Super Mario 3D All-Stars στην κορυφή.

Το Super Mario 3D All-Stars στην κορυφή.
Το Super Mario 3D All-Stars ξεπέρασε το Marvel’s Avengers και βρέθηκε με το ντεμπούτο στο No. 1 των retail πωλήσεων στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα. Παράλληλα αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο ντεμπούτο τίτλου για φέτος στην χώρα, πίσω από τα The Last of Us: Part II και Animal Crossing: New Horizons.
To Marvel’s Avengers έπεσε στο No. 2 με μείωση πωλήσεων 46%, το Animal Crossing παρέμεινε στο No. 3, ενώ την πρώτη πεντάδα έκλεισαν τα Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 και Mario Kart 8: Deluxe στο No. 4 και No. 5 αντίστοιχα. Τα WWE 2K Battlegrounds και eFootball PES 2021 Season Update, οι άλλοι δύο καινούργιοι τίτλοι για αυτή την εβδομάδα, βρέθηκαν στο No. 6 και No. 9, με τα Minecraft για το Nintendo Switch, Minecraft Dungeons και Grand Theft Auto V να καταλαμβάνουν το No. 7, No. 8 και No. 10.
Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:
- Super Mario 3D All-Stars
- Marvel’s Avengers
- Animal Crossing: New Horizons
- Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2
- Mario Kart 8: Deluxe
- WWE 2K Battlegrounds
- Minecraft (Switch)
- Minecraft Dungeons
- eFootball PES 2021 Season Update
- Grand Theft Auto V