Εικόνες από τα “achievements” της Sony;

Dιέρρευσαν οι πρώτες εικόνες, όπου τα μετάλλια θα είναι αυτά που θα αποτελούν το μέσο επιβράβευσης

Dιέρρευσαν οι πρώτες εικόνες, όπου τα μετάλλια θα είναι αυτά που θα αποτελούν το μέσο επιβράβευσης

Μπορεί η ίδια η Sony να μην έχει προβεί επίσημα σε μια ανακοίνωση που θα αφορά στα νέα χαρακτηριστικά, τα οποία θα προσφέρει το επόμενο firmware update, αλλά αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο ώστε να γίνουν γνωστές ορισμένες λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει το blog PS3 Fanboy, η έκδοση 2.40 μέσα σε όλα τα άλλα φαίνεται πως θα προσφέρει και την πρόταση της εταιρίας απέναντι στα achievements του Xbox 360. Πιο συγκεκριμένα, έχει υιοθετηθεί ένα σύστημα βαθμολόγησης με μετάλλια. Συνολικά θα υπάρχουν 4 (bronze, silver, gold και platinum) τα οποία θα εμφανίζονται στο προφίλ του παίκτη και θα παρουσιάζονται τόσο το καθένα ξεχωριστά όσο και στο σύνολό τους. Ουσιαστικά θα πρόκειται για μια διαφορετική μορφή του gamerscore που έχουν οι περισσότεροι συναντήσει στο Xbox 360 αν και όπως φαίνεται η λειτουργία δεν θα είναι ακριβώς η ίδια.

Παράλληλα, μια άλλη πηγή αναφέρει πως σε κάθε τίτλο θα υπάρχει ένα όριο από το εκάστοτε μετάλλιο, ενώ σταδιακά το προφίλ του παίκτη θα ανεβαίνει επίπεδα, ανάλογα φυσικά με τις επιδόσεις του στον εκάστοτε τίτλο. Αναμφίβολα, τα παραπάνω δείχνουν ενδιαφέροντα και το μόνο που απομένει είναι μια επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσης των φημών από την ίδια τη Sony.

{nomultithumb}

Γιώργος Τσακίρογλου
Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες!

Άρθρα: 4266

Υποβολή απάντησης